Ansambluri Rezidentiale

Cartierul Rasaritului III

Situat in nord-vestul zonei metroploitane a municipiului  Targu Mures, intr-o locatie colinara a comunei Sancraiu de Mures,  intr-o zona linistita, departe de aglomeratie, cu foarte multa verdeata, cartierul residential Rasaritului este locul ideal pentru construirea unei case de familie. Cu o priveliste de ansamblu  minunata asupra orasului , aproape de natura  locuitorii acestui cartier se bucura de linistea  si siguranta  oferite de un cartier residential construit la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.  Ofera intimidate si aer curat, departe de agitatia cotidiana, dar cu deschidere la drumurl principal si distante confortabile fata de punctele principale de interes.

Acest proiect a fost demarat in anul 2000 si presupunea construirea a peste 100 de case individuale pe o suprafata totala de 81.966 mp, in mai multe etape.

Astfel in etapa I, etapa in prezent finalizata, au fost construite un numar de 55 case pe loturi de teren cu suprafetele cuprinse intre 600 mp si 1.200 mp. In acest moment toate locuintele sunt vandute.

A doua etapa a presupus construirea a 31 de locuinte individuale pe loturi de teren cu suprafetele cuprinse intre 600 mp si 1.200 mp. In prezent si aceasta etapa este incheiata, iar locuintele  au fost vandute.

Cea de a treia etapa este in curs de desfasurare  si  sunt planificate construirea unui numar de aproximativ  40 de locuinte, din care 10 sunt finalizate si vandute, alte 5 sunt in curs de construire, iar un numar de 25 loturi de teren  sunt inca disponibile pentru vanzare in vederea construirii de locuinte. Aceste loturi au suprafetele cuprinse intre 600 mp si 1.500 mp. Tipurile de case sau de vile ce se pot construi pe loturile existente pot fi construite dupa un anumit tipar, sau dupa cum isi doreste clientul. Cartierul este impartit in doua zone, in zona superioara putandu-se construi case pe doua nivele iar in zona inferioara putandu-se construi case pe un nivel.

Pana in prezent au fost finalizate si predate la cheie 96 de locuinte, in cele trei etape,  beneficiarii proiectului fiind  ANL si persoane fizice private. Proiectul a fost apreciat de catre ANL ca fiind „primul cartier construit cu succes in sistemul de credit ipotecar  din Romania, dupa anul 1989”.

Casa BD1

Casa BD4

Casa BD7

Casa BD8

Casa BD9

Casa BD10